+387 65 45 45 30

O nama

Najkvalitetnije IT edukacije koje odgovaraju potrebama moderne tehnološke industrije.

Q Station

Ko smo mi?

Q Station je edukativna platforma koja prepoznaje vrijednost cjeloživotnog učenja i ključne uloge koju neformalno obrazovanje u tome igra. Svjesni smo da nije lako praviti izbore i donositi odluke kada tek ulazite u nešto novo i baš iz tog razloga Q Station nudi podršku u svim fazama – pri odabiru kursa, zatim u sticanju novih znanja i vještina, i konačno kako da ih nakon kursa najbolje predstavi budućem poslodavcu.

Q Station vrijednosti

Q Station vrijednosti

Kvalitet

Naša ponuda, planovi, programi i savjeti uvijek su usklađeni sa promjenama na tržištu. Znamo da je praktičan rad presudan prilikom usvajanja novih vještina, a nakon našeg kursa imaćete portfolio samostalnih projekata.

Fleksibilnost i dostupnost

Da pohađate nastavu kod nas ili od kuće. Da budete informisani na vrijeme. Da postavljate pitanja i dobijete odgovore. Da smo dostupni, srdačni i profesionalni. Uvijekl!

Entuzijazam

Naši predavači imaju iskustvo i znanje, ali treći važan sastojak je posvećenost i želja da ih prenesu polaznicima i tu vrstu entuzijazma podstiču i kod njih.

Napredak

Kao što podstičemo naše polaznike da napreduju u odabranim oblastima i pronađu put do nove karijere, tako i mi stalno promišljamo i osluškujemo kako da QStation dalje razvijemo, unaprijedimo i učinimo još boljim.

Q Station tim

Upoznajte naš tim

Mi smo tim koji voli i vjeruje u ono što radi i taj entuzijazam širimo dalje. Pažljivo biramo saradnike i predavače kako bismo osigurali pozitivnu radnu atmosferu, ugodnu i profesionalnu komunikaciju, i relevantne sadržaje.

team member
Mirjana Galić

Generalni menadžer

team member
Srđan Sukara

Marketing menadžer

team member
Filip Ljubojević

Fotograf i video montažer

team member
Mirjana Janković

Zamjenik generalnog menadžera

Q Station podržan od strane