+387 65 45 45 30

Iskustva

Iskustva naših polaznika

Iskustva

Iskustva naših polaznika

Author

Tijana Bulatović

UX/UI dizajn

Kurs je odličan i sveobuhvatan primjer svega što je potrebno za kvalitetnu karijeru UX/UI dizajnera. Želim da pohvalim predavača i kompletnu organizaciju kursa i toplo preporučujem svima saradnju sa Q Station-om.

Ivana Keleman

JavaScript + React i Node.js

Aleksandra Mitrović

Frontend Web programiranje – za početnike

Milana Todorović

JavaScript + React i Node.js

Sretko Pijetlović

Projekt Menadžment – za početnike

Željana Perkanović

UX/UI dizajn

Svim početnicima UX/UI dizajna bih preporučila ovaj kurs jer uz dobru atmosferu i odličnog predavača može se mnogo toga naučiti. Bilo mi je zadovoljstvo prisustvovati predavanjima i sve pohvale Q Station timu za dobru organizaciju i kvalitetan sadržaj.

Nikola Tanasić

Python osnovni

Moje iskustvo sa kursom za početnike u Python programiranju bilo je odlično. Kurs je pružio čvrste osnove i imao je nekoliko ključnih prednosti. Kurs je bio dobro struktuiran i organizovan, omogućavajući postepeno napredovanje kroz koncepte. Svaka tema je jasno objašnjena i praćena praktičnim primjerima i vježbama, što je pomoglo da se utvrdi razumijevanje materijala. Sadržaj kursa bio je sveobuhvatan i obuhvatio je ključne teme kao što su promjenljive, tipovi podataka, uslovne strukture, petlje, funkcije, rad sa datotekama, rad sa Gitom i baze podataka. Ognjen je stručan i strpljiv tokom kursa. Bio je veoma pažljiv prilikom objašnjavanja složenih koncepata i uvijek je bio spreman da pruži dodatna pojašnjenja. Ognjen je takođe bio veoma pristupačan i otvoren za pitanja. Toplo bih preporučio ovaj kurs svima koji su zainteresovani za učenje programiranja Pythona.

Jovan Đorđević

JavaScript + React i Node.js

Moje iskustvo u Q Stationu je bilo dobro. Ključne prednosti koje sam dobio su temeljno razumijevanje JavaScript-a i sticanje praktičnih veština u programiranju. Kvalitet nastave, predavača i sadržaja kursa bio je vrhunski. Predavači su bili stručni i posvećeni, pružajući jasna objašnjenja i praktične primere. Nastava je bila dobro prilagođena svim nivoima znanja. Definitivno bih preporučio ovaj kurs drugim zainteresovanim pojedincima. Kvalitet nastave, stručnost predavača i praktičan pristup učenju omogućili su mi da brzo napredujem i postignem svoje ciljeve. Q Station je pružio sjajno iskustvo učenja JavaScript-a koje će biti korisno i inspirativno za sve polaznike.

Jelena Marić

Frontend Web programiranje

Ukoliko ste apsolutni početnik u svijetu programiranja, FWP kurs će vam biti odlična osnova za učenje. Želja za sticanjem novih znanja uz podršku odličnog predavaču su dobitna kombinacija. Sve pohvale.

David Čegar

Java programiranje

Idealna prilika da se stekne dobro predznanje ako želite da zakoračite u IT svijet. Lično meni je dosta pomoglo što sam savladao osnove Java programiranja kada sam nastavio sa QA Automation kursom.
Author

Darija Đurica

Python osnovni

Prezadovoljna sam temama koje smo obradili na kursu kao i predavačem koji se trudio da nam sve dočara na što jednostavniji način. Bilo je dovoljno zadataka koje smo mogli sami da vježbamo i usavršimo nakon što ih pređemo teorijski.

Damjan Janković

Python napredni

Kako sam i prošli ciklus pohađao kurs Python-a, za mene je nastavak na napredni kurs bio logičan slijed. Za predavača i koncept kursa imam samo riječi hvale, a kao i u svemu, veći dio posla i učenja je do nas samih. Svakako sam odabrao polje koje me zanima te se nadam da će mi ova znanja omogućiti još bolje kvalifikacije za rad.

Brankica Pavić

Python

Meni je bilo zadovoljstvo pohađati časove. Kurs sam upisala zato što bih htjela ozbiljnije da se bavim programiranjem. Vrlo rado bih nastavila sa praćenjem kursa. Posebno sam srećna što smo na kursu naučili primjenu GIT-a.

Brankica Bilbija

PM

PM kurs je odličan za početnike koji žele da se oprobaju u ovoj ulozi. Prednost kursa je što je svaki dio teorije pokriven i praktičnim dijelom gdje predavač može da zaključi da li se istinski razumije teorija ili su potrebni dodatni časovi. 
Meni, kao višegodišnjem QA-u, kurs je pomogao da uvidim šta je to na šta bih trebala obratiti pažnju jer mi je fokus bio isključivo na tehničkom dijelu.

Armin Rušidi

PM

Iskustvo je sjajno, najviše mi se dopao odnos i saradnja sa našim mentorom Ljubišom. Definitivno je Ljubiša prava osoba za jedan ovakav kurs. Sjajan mentor!