AWS Solution Architect – napredni kurs cloud tehnologije

Poznajete osnove cloud tehnologije? Radite sa najvećim cloud provajderom na svijetu – AWS-om? Ovo je kurs za vas, na kome ćete kroz praktičan rad steći temeljno znanje iz najvažnijih cloud servisa, te će vas kurs u potpunosti pripremiti za polaganje AWS Solution Architect – Associate sertifikata.
Predavač:
620 KM
980 KM

Detaljnije

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bilo da ste developer, sysops, devops, menadžer ili neka druga uloga a imate dodira sa AWS-om u okviru svojih redovnih poslovnih zadataka ovo je idealan kurs za vas, koji će vas pored sticanja temeljnog znanja iz najvažnijih servisa, spremiti za napredni AWS sertifikat – AWS Solution Architect – Associate.

Na ovom kursu će se praktično raditi sa EC2, EBS, EFS, RDS, DynamoDB, Route53, S3, Athena, SQS, SNS, Kinesis, CloudFront, CloudWatch, CloudTrail, IAM i mnoge druge servise ali i različite principe kada je u pitanju cloud arhitektura.

Poželjno je da za ovaj kurs imate osnovna znanja iz AWS-a ili položen AWS Cloud Practitioner sertifikat.

Šta ćete naučiti

O predavaču

Branko Petrović

Generalni menadžer i predavač u Q Station-u

Posjedujem preko 10 godina iskustva u različitim oblastima IT-a, a tokom 2019. godine orijentisao sam se na cloud tehnologiju, sa usmjerenjem ka AWS servisima. Tako sam pokrenuo i prvu cloud zajednicu u Banjoj Luci – AWS User Group Banja Luka, stekao prve sertifikate u AWS Cloud tehnologiji i uspio, zajedno sa timom kojeg sam predvodio, da uvrstim cloud servis kao novu uslugu kompanije u kojoj radim. Time smo postali prvi domaći partner najvećeg cloud provajdera u svijetu – Amazon Web Service-a. Danas pored pozicije generalnog menadžera Q Station-a, radim kao i AWS Solution Architect, stvarajući nove inovativne projekte. Jedan od njih je i Educor, kojim sam osvojio 2. mjesto na takmičenju UNDP-a u BiH. Ujedno sam i lijeni bloger koji piše o cloud tehnologiji i sajber bezbjednosti na cyberwalk.io.
Milan Škorić

Predavač u Q Station-u

Moje ime je Milan Škorić i po zanimanju sam diplomirani ekonomista (The University of Graz), ali iz ljubavi prema informacionim tehnologijama sam postao i sertifikovani AWS Solution Architect. U svijet cloud-a sam ušao prije dvije godine i od tada svakodnevno radim i učim nešto novo o istom. Bio sam govornik na raznim meet-up-ima i webinarima, te konsultant za AWS usluge.

Informacije

  • 08.03.2021 - 04.06.2021

Večernji termini radnim danima.

36 časova
Banja Luka / Online

Online ili u učionici

Za pojedine kurseve omogućili smo uživo u učionici i online u realnom vremenu.

Nastava u učionici – Obuke se odvijaju u našem hub-u u Banja Luci, na adresi Petra Preradovića 12.

Online – Obuka se odvija putem naše online platforme za edukaciju u realnom vremenu. Svi polaznici koji pohađaju nastavu na ovaj način imaju dvostranu interakciju sa predavačima i mogućnost razmjene materijala, baš kao da su u učionici.

Napomena: Online nastava nije moguća na svim kursevima koje nudi Q Station.

Plaćanje

Na 6 jednakih mjesečnih rata bez kamate
Svim polaznicima omogućavamo da cijenu kursa plate u šest jednakih mjesečnih rata bez kamate uz minimalnu papirologiju.


Plaćenje u 24 mjesečne rate sa grejs periodom od 9 mjeseci bez kamata
Zahvaljujući partnerstvu sa Agencijom za razvoj preduzeća (EDA) i MF Bankom, omogućili smo za naše polaznike i beskamatne kredite za kurseve (jedan ili više kurseva – npr. osnovni i napredni kurs) čiji je ukupni iznos preko 1000.00KM. Time je omogućeno da kurseve plaćate tek nakon 9 mjeseci od početka prvog kursa (grejs period) do 24 rate bez ikakvih kamata i troškova obrade kredita. Uslov za dobijanje ovog beskamatnog kredita jeste da na bilo koji način vi ili sudužnik (može biti i član porodice) možete dokazati da ostvarujete mjesečni prihod u minimalnom iznosu od vrijednosti mjesečne rate kredita.


Cjelokupan iznos
Svim polaznicima koji odluče unaprijed platiti cjelokupan iznos kursa odobrava se dodatnih 5% popusta na ugovorenu cijenu kursa.

Napomena: Cijene kurseva su izražene u konvertibilnim markama i bez PDV-a (17%).

Često postavljena pitanja

Bilo da ste odabrali kurs u učionici (u Banja Luci) ili online, vi ćete imati direktnu interakciju sa predavačem u realnom vremenu i radićete prema istom planu i programu. Iz tih razloga, nema razlike u kvalitetu izvođenja nastave bez obzira na način na koji pohađate kurs.
Većina naših kurseva organizovana je po principu 3+2. Tokom prvog dijela, odnosno 3 mjeseca aktivne obuke (12 sedmica / 24 blok časa/ 48 školskih časova / 36 sati nastave), na časovima stičete znanja planirana kroz plan i program kursa. Drugi dio obuke se odnosi na samostalni rad bez učešća predavača (s tim da imate jednu “Joker pomoć”). Cilj praktičnog dijela kursa je da dokažete svoje stečeno znanje na realnom projektu koji je ujedno i vaša sertifikacija, ali i da imate samostalni rad kojeg možete pokazati i demonstrirati potencijalno novom poslodavcu ili novom klijentu.
Svaki kurs možete platiti u 6 jednakih mjesečnih rata bez ikakvih troškova obrade i kamata. Procedura je vrlo jednostavna, a podrazumijeva potpisivanje Ugovora bez ikakvih garancija i posebnih uslova. Ukoliko vam 6 mjesečnih rata nije dovoljno i treba vam više vremena za otplatu, možete iskoristiti mogućnost plaćanja putem MF Banke, zahvaljujući parterstvu sa Agencijom za razvoj preduzeća (EDA). MF Banka vam omogućava kreditiranja sa grejs periodom od 9 mjeseci i mogućnost plaćanja do 24 mjesečne rate, bez kamate. Više informacija možete pronaći na sljedećem uputstvu: Uputstvo za kredit MF Banke.
Ukoliko nemate vlastiti laptop, to nije prepreka pohađanju nastave. Mi ćemo vam obezbijediti potrebnu opremu – desktop računare i laptope koje ustupamo polaznicima na korištenje za vrijeme trajanja nastave. Ipak, naša preporuka je da imate vlastiti računar i da ga koristite na časovima radi ispunjavanja zadataka i daljeg usavršavanja.

Povezani kursevi

Prijavom na Osnovni i napredni kurs ostvarujete popust od 45% na ukupnu cijenu kursa. Pogledajte naš osnovni kurs za cloud tehnologiju.

1055 KM
1960 KM
Cijena mjesečne rate već od 59.00KM

Drugi kursevi

Previous
Next
Prijavi se
AWS Solution Architect – napredni kurs cloud tehnologije
620 KM
Kupi još 1 kurs zajedno sa "AWS Solution Architect – napredni kurs cloud tehnologije " i ostvari popust
Prijavi se
AWS Solution Architect – napredni kurs cloud tehnologije
Osnove Cloud tehnologije sa AWS-om
1055 KM
1960 KM
Cijena mjesečne rate već od 59.00KM